Archief

Capelse aannemer bouwt Kastanjehof



Aannemingsbedrijf W. Schipper uit Capelle aan den IJssel gaat de nieuwe Kastanjehof in Kwintsheul bouwen. Het bedrijf was met vier Westlandse bouwers uitgenodigd in te schrijven en kwam met de gunstigste aanneemsom op de proppen. De gemeente Westland, die op basis van een samenwerkingsovereenkomst met het bestuur van de Kastanjehof als opdrachtgever/bouwheer optreedt, heeft daarop besloten Schipper de opdracht te gunnen.

Een woordvoerder van de gemeente laat desgevraagd weten dat de aannemers die meededen vooraf hebben getekend voor de procedure zoals die is doorlopen. De bouwers hebben een aanneemsom ingediend op basis van een compleet uitgewerkt bestek. De aanbesteding van de elektrotechnische installaties en werktuigkundige installaties is wel gewonnen door Westlandse bedrijven, respectievelijk V&R groep uit Monster en Dekker van Geest uit Monster.

De nieuwbouw van De Kastanjehof vergt een totale investering van ongeveer 1,2 miljoen euro, waarvan driekwart voor het bouwkundig werk. Verwacht wordt dat kort na de jaarwisseling met de bouw kan worden begonnen. Zodra het nieuwe dorpshuis klaar is, zal de oude Kastanjehof worden afgebroken. Op die plaats komt een nieuwe supermarkt.

Categorieen:
Monster Westland Algemeen