Archief

Genomineerden Sportploeg Westland 2013

De genomineerden voor de onderscheiding 'Sportploeg van het jaar 2013' van de gemeente Westland zijn bekend. De strijd zal gaan tussen de voetbalsters van Lyra Dames 1, het eerste jeugdteam van de badmintonvereniging Van Zundert/VELO en de dames A1 van handbalvereniging WPK/Westlandia.

Voor het eerste dameselftal van de Lierse voetbalvereniging Lyra, geldt het behaalde kampioenschap in de vierde klasse en het winnen van het Westlands kampioenschap en de KNVB Districtsbeker als reden voor nominatie. De jeugdige badmintonners van het Wateringse Van Zundert/VELO werden dit jaar Nederlands kampioen in de hoogste jeugdklasse onder 19 jaar. De dames A1 van WPK/Westlandia wonnen het NK veldhandbal en de Ruud Ademabokaal.

De winnaars van de sportprijzen zullen op donderdag 19 december bekend gemaakt worden tijdens het Westlands Sportgala in de Van der Voorthal in Kwintsheul. In de komende weken zal nog duidelijk worden wie de genomineerde sporttalenten, sportvrouwen en sportmannen van 2013 zijn.

Vanaf vrijdag 19.00 uur tot maandagavond zijn deze genomineerden te zien op WOS TV.