Archief

Zaalsporten: Duur verlies basketbalteams

Basketbal

Heren, 1e klasse rayon

Green Eagles heeft zaterdag een dure nederlaag geleden in de strijd om de titel. De ploeg uit Maassluis verloor in Rotterdam met 82-62 van de reserves van Binnenland. Green Eagles leidt nog wel in deze klasse in de najaarscompetitie.

Heren, 2e klasse rayon

De heren van Westland Stars hebben, met nog twee wedstrijden te gaan, het behalen van het kampioenschap niet meer in eigen hand. In de TU-wijk in Delft verloor het team van trainer Robert Brandon volledig onnodig van Punch 3 met 10 treffers verschil.



Tafeltennis



Heren, 2e divisie B

De heren van Salamanders hebben zich in de laatste competitieronde niet veilig gespeeld. Weiliswaar verloor de ploeg uit Wateringen met slechts 3-7 bij Ilac, maar dit was niet voldoende om zich te handhaven in de klasse.

Heren, 2e divisie C

Smash heeft zaterdagavond in Monster met 5-5 de punten gedeeld met TTC. Hierdoor eindigen de Westlandse heren op de gedeelde voorlaatste plaats in de najaarscompetitie.



Waterpolo

Heren, 3e klasse A bond

ZV Westland heeft zich netjes hersteld van de nederlagen van de afgelopen weken. De Westlanders speelden zaterdagavond knap gelijk tegen OZV, de nummer 2 van de ranglijst. In Maesemunde werd het na de 4 periodes 9-9. ZV Westland staat veilig in de middenmoot.



Badminton

Eredivisie

Van Zundert/VELO is verder uitgelopen op BC Amersfoort. In de ontmoeting tussen beide teams, die zaterdagavond aan de Noordweg werd afgewerkt, won VELO met 5-3.



Volleybal

Dames, 1e klasse

In het beperkte inhaalweekend wisten de dames van Monza opnieuw niet te winnen. Sovicos was met 3-1 te sterk, waardoor Monza maar net boven de rode degradatiestreep blijft staan.