Zaalhandbal heren: wederom winst Westlandia, verlies Quintus

De reserves van Quintus leden in de Van der Voorthal de derde thuisnederlaag van het seizoen. De Heulse ploeg wist in zes thuisbeurten twee keer te winnen, speelde een keer gelijk en zag drie tegenstanders met de winst uit Kwintsheul vertrekken. DSS-Aristos bleek over twee helften te sterk voor Quintus. De Amsterdamse ploeg leidde na de eerste helft met 13-12 en ging uiteindelijk met een 28-26 zege terug naar huis. Voor DSS-Aristos was het pas de tweede overwinning in een uitbeurt. Good-old Wesley Roeleveld scoorde de meeste Heulse treffers. Hij kwam op acht doelpunten.

Hoofdklasse D

Westlandia heeft ook het vijfde duel van het seizoen in winst omgezet. Makkelijk verging het de Naaldwijkse ploeg niet tegen het derde team van Hellas. Aan de Laan an Poot had de thuisploeg halverwege de wedstrijd een minieme voorsprong: 11-10. Na de pauze zette Westlandia alsnog de wedstrijd naar haar hand en won het met 25-23. Westlandia gaat met 10 punten uit vijf wedstrijden alleen aan de leiding. Gevolgd op twee punten door EHC dat één wedstrijd meer gespeeld heeft.