Archief

Geen Oudejaarsshow, wel Kerstshow

Er komt dit jaar geen Westlandse Oudejaarsshow van Nico Meijer en Aart van den Berg. In plaats daarvan is er een kleinschaliger opgezette Kerstshow in verenigingsgebouw Fata Morgana in Monster. Dat laat theatermaker Van den Berg desgevraagd weten. "Het wordt knus, gezellig en er zijn vooral veel liedjes", zegt hij.

In de Kerstshow zijn bekende gezichten te zien. Acteur Nico Meijer, zangeres Maghen Hilgersum en pianist Jan Hillebrand zijn in elk geval van de partij. Wel moet Van den Berg de hele show nog schrijven. "Alles ligt open. Misschien speel ik zelf ook nog wel een rolletje."

Hoewel de nieuwe voorstelling minder politiek getint is, is er tussen de nummers door tijd om het Westlandse jaar door te nemen. Ook speelt Van den Berg met het idee voor een quiz, een column en een enkele sketch. "Het worden een hoop lichtjes en mafheid", zegt hij. De kerstshows worden op 20, 21, 22 en 23 december opgevoerd.

In de afgelopen jaren waren er, soms met een onderbreking, vier Oudejaarsshows in De Leuningjes. Het is de bedoeling dat volgend jaar de vijfde editie plaatsvindt.

Categorieen:
Monster Westland Algemeen