Archief

Zondagvoetbal: Eindelijk weer winst Westlandia

Hoofdklasse A

Westlandia heeft eindelijk weer eens een winstpartij aan het totaal kunnen toevoegen. De Naaldwijkse ploeg wist na vijf wedstrijden zonder zege weer een overwinning te pakken. Bij hekkensluiter FC Boshuizen werd een 3-1 zege geboekt.

Eerst klasse B

VELO leed de tweede nederlaag op rij. Op het gemeentelijk sportpark SJC was de thuisploeg met 2-0 te sterk voor de Wateringse formatie. Door de nederlaag blijft VELO in de middenmoot. Aanstaande zondag wordt de gestaakte wedstrijd tegen HMSH uitgespeeld.

Tweede klasse C

Schipluiden heeft op sportpark Keenenburg de derde nederlaag van het seizoen geleden. Het Haagse GONA was met 3-1 te sterk voor de voormalige koploper. Schipluiden is terug te vinden in de middenmoot.

Derde klasse A

Het zijn donkere tijden voor Verbruch. De gifbeker moet voor het andere Oranje helemaal geledigd worden. Aan de Arckelweg leed Verburch de vijfde nederlaag van het seizoen en is sinds lange, lange tijd terug te vinden als rode lantaarndrager in de derde klasse.

Streekgenoot Den Hoorn blijft koploper. Het gaat de laatste weken moeizaam met Den Hoorn, maar toch wist het een 1-0 zege over te houden aan het bezoek aan DOSR.

Karakteristieken

FC Boshuizen - Westlandia 1-3 (0-3)

Jeroen Spruijt, Nick van Vliet, Danny de Jel

SJC - Velo 2-0 (1-0)

Schipluiden - GONA 1-3 (0-2)

Thom van Mil

DOSR - Den Hoorn 0-1 (0-0)

Donny Slot

Verburch - Meerburg 0-4 (0-1)