Zaalhandbal dames: VELO wint met moeite van hekkensluiter

De reserves van Virto/Quintus hebben voor de eerste keer dit seizoen gelijk gespeeld. In de Van der Voorthal bleven de Heulse dames op een 27-27 puntendeling steken tegen Nieuwegein. De ruststand was eveneens gelijk: 14-14. Quintus blijft na deze speelronde op een tweede plaats staan. Bij de Heulse ploeg speelde Chiara Hildebrand een prima wedstrijd. Aanstaande dinsdagavond treffen beide ploegen elkaar in Kwintsheul voor de eerste ronde in de regionale handbalbeker.

Veneco/VELO heeft met moeite de ongeslagen status weten te behouden. In Wateringen bleek Hendriks Graszoden/Leudal een te lastig obstakel. De hekkensluiter stond na de eerste helft zelfs voor met 9-6. VELO repareerde de achterstand in de tweede helft en wist de winst uiteindelijk naar zich toe te trekken. De drie punten achterstand werden omgezet in een drie punten voorsprong. De wedstrijd eindigde in een 21-18 overwinning voor de Wateringse ploeg. VELO heeft alle vijf wedstrijden dit seizoen in winst omgezet.