Archief

Overige zaalsporten: ruime winst VELO

Badminton

Eredivisie

Van Zundert/VELO heeft, met de nieuwe aanwinst Chang, zaterdagavond fors uitgehaald tegen aartsrivaal Duinwijck. Aan de Noordweg won de Wateringse formatie met 7-1 en blijft tweede op de ranglijst, met één punt achter op koploper Almere.

Basketbal

Heren 1e klasse rayon

Green Eagles is er in geslaagd om de koppositie te behouden. De ploeg uit Maassluis won in de eigen Wethouder Smithal eenvoudig van SBU met 72-58.

Heren, 2e klasse rayon

Westland Stars heeft de topper tegen mede-koploper BOB gewonnen. In de spannende en fysiek harde wedstrijd trokken de Westlanders uiteindelijk met 55-49 aan het langste eind.

Dammen

1e klasse

Westlandse Dam Combinatie heeft ook tegen één van de mindere ploegen uit deze poule geen punten behaald. In Amsterdam werd een volledig kansloze nederlaag geleden met 17-3, ondanks dat de ploeg uit de hoofdstad met zes invallers speelde. WDC staat puntloos onderaan.

Volleybal



Heren, 2e divisie C

VELO heeft voor de vierde keer op rij een nederlaag geleden, maar pakte na enkele weken wel weer eens een setwinst. In de eigen hal verloor de ploeg van trainer Wim van Hattum met 1-3 van ME Roosendaal. VELO staat nog wel netjes in de middenmoot.

Heren, 1e klasse F

Fusieclub PQV Pijl Solutions heeft in de uitbeurt tegen Visade Haaglanden opnieuw geen potten kunnen breken. De Westlandse heren verloren met 4-0 en staan nog steeds maar nipt boven de rode degradatiestreep.

Tafeltennis

Heren, 2e divisie B

Salamanders heeft verzuimd om zich definitief veilig te spelen. In de thuiswedstrijd speelden de Wateringers met 5-5 gelijk tegen Sittard. Salamanders heeft nog enkele punten nodig om zich veilig te spelen.

Heren, 2e divisie C

Smash uit Monster heeft goede zaken gedaan in de strijd tegen degradatie. De Monstenaren waren zaterdagmiddag met 7-3 te sterk voor FVT. Er volgt nog één competitieronde.

Waterpolo

Heren, 3e klasse bond

ZV Westland is de laatste weken de kluts kwijt. Nu verloren de Westlanders met 10-4 van Alkemade, maar staan nog wel boven in de middenmoot.

Dames, 3e klasse rayon

De dames van ZV Westland hebben een knap punt behaald tegen koploper ZPC Numansdorp. In Maesemunde haalde ZV Westland een 5-5 gelijkspel uit het vuur. ZV Westland staat zelf in de middenmoot van deze poule.