Archief

Zaterdagvoetbal: VDL wint van Naaldwijk

Topklasse

Excelsior Maassluis heeft met strijd en passie drie punten overgehouden aan de uitwedstrijd tegen HHC Hardenberg. De tricolors hadden het moeilijk tegen de thuisploeg en stonden veel onder druk. HHC opende de score, verzuimde de score uit te breiden en kreeg de deksel op de neus. Excelsior Maassluis leidde bij rust met 2-1. Na de pauze probeerde HHC alles om de gelijkmaker te scoren, maar vlak voor tijd besliste Kevin Vink de wedstrijd: 3-1.

Hoofdklasse B

FC 's-Gravenzande kon weer een punt aan het totaal toevoegen. In Ridderkerk eindigde het treffen tegen RVVH in een 1-1 gelijkspel. FC 's-Gravenzande bleef voor de vijfde keer op rij ongeslagen.

Tweede klasse C

De trainerswissel bij Naaldwijk resulteerde een aantal dagen niet in het gewenste effect. In de streekderby tegen VDL kon de Naaldwijkse ploeg geen potten breken. In Maassluis bleek VDL met 3-1 te sterk. VDL staat netjes in de subtop. Naaldwijk staat voorlaatste.

MVV'27 leed op eigen veld een verrassende nederlaag tegen Valken'68. Op sportpark De Commandeur wonnen de bezoekers met 3-1. Koploper HVC'10 won eenvoudig in eigen huis van DSVP. In Hoek van Holland won de fusieclub met 3-1. Doordat Be Fair verloor van SVC'08 heeft HVC'10 een voorsprong van vier punten op de nummer twee van de ranglijst.

Lyra en TAVV lieten het publiek smullen van een spektakel. In Ter Aar stond na 90 minuten spelen een 3-3 eindstand op het scorebord. Sportclub Monster won bij hekkensluiter DUNO met 2-0.

Derde klasse C

Westlandia heeft de aanval op de koppositie sv Houtwijk afgeslagen. In Den Haag wist Westlandia een 2-0 achterstand tegen hetzelfde Houtwijk ongedaan te maken. Uiteindelijk sloten beide ploegen af met een 2-2 gelijkspel.

Een andere topper leverde een overwinning op voor Honselersdijk. Op sportpark Ockenburg won de Honselse ploeg met 3-2 van Die Haghe. Honselersdijk is na een moeilijke start opgeklommen naar een derde plaats op de ranglijst.

KMD voegde de vijfde overwinning van het seizoen aan het totaal toe. IJVV de Zwervers werd met 4-1 verslagen.

Vierde klasse D

Aan de Arckelweg in Poeldijk werd een derby gespeeld waar alles in zat. Een snel doelpunt voor Maasdijk, een snelle rode kaart voor Maasdijk en veel doelpunten. Na een enerverende wedstrijd stond een 3-3 eindstand op het scorebord.

Quintus is na de overwinning op Excelsior Rotterdam terecht gekomen op de tweede plaats. De Heulse ploeg heeft nu een achterstand van twee punten op koploper Maasdijk dat een wedstrijd minder heeft gespeeld.

MSV'71 kwam in Vlaardingen tegen DVO'32 niet verder dan een gelijkspel: 2-2. Voor MSV'71 was dit de vierde puntendeling in deze competitie.

De uitslagen van het zaterdagvoetbal van 16 november 2013:

HHC Hardenberg - Excelsior Maassluis 1-3 (1-2)

Vincent van den Berg, Kevin Vink (2x)



RVVH - FC 's-Gravenzande 1-1 (0-0)

Yuri Westhoff

DUNO - sportclub Monster 0-2 (0-1)

Jordy van Maanen, Bernardo Bor

TAVV - Lyra 3-3 (2-2)

Coen van Mil (2x), Jack Binnendijk

MVV '27 - Valken '68 1-3 (1-2)

Milano Naarden

VDL - Naaldwijk 3-1 (1-1)

VDL: Rodney Remmerswaal (2x), Kees Ketting

Naaldwijk: Jacco Wevers


HVC '10 - DSVP 3-1 (2-1)

Jurgen Warbout, Mathijs Bernard (2x)

Die Haghe - Honselersdijk 2-3 (1-2)

Loek Grootscholten, Roy van Stekelenburg, Mourad Naimi

IJVV de Zwevers - KMD 1-4 (1-1)

Theo Wildschut (2x), Jules Maring, Jesse de Waard

sv Houtwijk - Westlandia 2-2 (2-1)

Silvester Steentjes (2x)

Excelsior Rotterdam - Quintus 1-4 (1-0)

Daniƫl van Holsteijn (3x), Bas Otten

DVO '32 - MSV '71 2-2 (2-2)

Bojan Stefanov, Jeffrey Zwaard

Verburch - Maasdijk 3-3 (0-2)

Verburch: Sven van der Meer, Bjorn Mieog (2x)

Maasdijk: Kevin van den Berg (2x), Jente van Staalduinen


Bijzonderheden: Rode kaart voor Steven van Reeven (Maasdijk) en Patrick Fieret (trainer Maasdijk)