Archief

Zaalkorfbal: Valto wint van Dijkvogels

Eerste klasse C

ODO heeft in de tweede speelronde wederom een nederlaag geleden. De Maaslandse ploeg verloor in sporthal De Hofstede met 19-13 van Rapid.

Tweede klasse F

CKC Maassluis bleef na een spannende wedstrijd tegen Korbatjo met lege handen. Na een 10-10 ruststand eindigde de wedstrijd in een 22-21 nederlaag voor CKC Maassluis. Gezien het spannende scoreverloop hadden beide ploegen een punt verdiend. CKC Maassluis had zelfs de winst voor het grijpen. Een minuut voor tijd leidde de ploeg met met 21-20, maar kon de voorsprong niet behouden en vertrok zonder punten uit Oud-Beijerland. Korbatjo scoorde de winnende treffer in de extra tijd.

De derby tussen Valto en Dijkvogels is een prooi geworden voor de Lierse formatie. In de Lierse sporthal Vreeloo was het krachtsverschil groot. Valto won met 25-14 en gaat gedeeld aan de leiding. Dijkvogels blijft hekkensluiter.

ONDO heeft de eerste overwinning van het zaalseizoen geboekt. In de Westlandhal was de 's-Gravenzandse ploeg veel te sterk voor Olympia. Het werd een doelpuntenregen en de teller stopte uiteindelijk bij een 27-7 overwinning voor ONDO.