Zaalhandbal heren: DIOS blijft thuis ongeslagen

DIOS heeft ook in de vijfde thuiswedstrijd het volle pond weten te scoren. Naast DIOS hebben alleen Hercules en de reserves van OCI/Lions alle vijf thuiswedstrijden weten te winnen. In de Ballonhal was DIOS te sterk voor de reserves van Eutotech/BEVO. De Limburgse ploeg nam het initiatief in de openingsfase, maar al snel nam de thuisploeg de regie over. Dit resulteerde in een 14-10 voorsprong bij rust voor DIOS. Na de pauze bleef de thuisploeg de sterkere ploeg, in de laatste fase van het duel liet DIOS de teugels vieren, maar won toch vrij gemakkelijk met 25-21. Wesley Stet schoot acht keer raak. Steve Pottuijt was zes keer succesvol. DIOS staat op de vijfde plaats met een achterstand van twee punten op de koplopers MHV'81 en Alphadeur/Houten.

De reserves van Quintus kregen in eigen huis een pak slaag van degradant Hercules. In de Van der Voorthal deelde de Rijswijkse ploeg de lakens uit. Voor de Heulse ploeg was het lastig een opening te vinden in de verdediging van de opponent en was die er wel dan stond de keeper in de weg. Hercules had na de eerste helft een 15-7 voorsprong. Na de pauze bleef de marge intact. Hercules ging met een 27-19 overwinning naar huis. Stephan van Meteren was het meest succesvol in de afronding en scoorde vijf keer. Quintus is terug te vinden op plaats zeven.