Archief

Overige zaalsporten: Klap ZV Westland

Waterpolo

Heren, 3e klasse A bond

ZV Westland heeft zaterdagavond een grote klap te verwerken gekregen. De Westlanders verloren in Maesemunde in 's-Gravenzande de topper tegen WZC met 5-9. De Westlanders staan nu maar liefst 5 punten achter op de concurrent, met ook nog een wedstrijd meer gespeeld.

Basketbal

Dames eredivisie groep B

De dames van Green Eagles heeben zich nog niet kunnen revancheren voor de 'monsternederlaag' van vorige week. De Wit/Grasshoppers versloeg de formatie uit Maassluis zaterdagavond met ruime cijfers; 89-36. De komende weken speelt Green Eagles tegen op papier meer gelijkwaardige tegenstanders.

Heren 1e klasse B rayon

De heren van Green Eagles hebben belangrijke punten gehaald in de strijd om de koppositie. In en tegen Leiden werd na een zinderende slotfase een 62-63 zege uit het vuur gesleept.

Volleybal

Heren, 2e divisie C

De herenploeg van VELO wint de laatste weken geen set meer. Nu was Nesselande veel te sterk. In het Rijnmondgebied verloren de Wateringers met 4-0. De komende weken is de kans op het behalen van punten groter, er wordt dan voornamelijk aangetreden tegen ploegen die lager op de ranglijst staan.

Heren, 1e klasse F

De twee regioploegen in deze klasse hebben het nog steeds lastig en bungelen in de onderste regionen van de ranglijst. PQV Pijl Solutions verloor thuis met 0-4 kansloos van Sovicos, terwijl het Monsterse Monza in en tegen Rijswijk met dezelfde cijfers volledig kopje onder ging.

Tafeltennis

Heren, 2e divisie B

Salamanders heeft in het thuisduel aan de Veenbes in Wateringen tegen Bit.NL slechts 3 van de 10 punten weten te behalen. Uitslag: 3-7. De Westlanders staan nu vierde, maar zijn nog niet veilig.

Heren, 2e divisie C

Smash heeft belangrijke punten gepakt in de strijd tegen degradatie. De Monsterse heren versloegen Scylla nipt met 6-4 en kunnen weer iets meer omhoog kijken op de ranglijst in deze klasse.