Archief

Zaalsporten: Verlies volleybalheren VELO

Badminton

Eredivisie

Van Zundert/VELO heeft opnieuw 6 punten toegevoegd aan het puntentotaal. De Wateringse formatie was in het uitduel met 2-6 te sterk voor BC Roosterse. VELO staat nu tweede, 1 punt achter koploper Almere.

Volleybal

Heren, tweede divisie

VELO zit in een moeilijke fase van de competitie en zakt steeds verder af op de ranglijst. De Wateringers waren niet opgewassen tegen Cito en verloren op vreemde bodem met 4-0. VELO staat nog wel in de middenmoot.

Heren, eerste klasse F

PQV Pijl Solutions heeft belangrijke punten gepakt in de strijd tegen degradatie. Het team van Delta werd naar huis gestuurd, nadat PQV de wedstrijd met 3-1 wist te winnen.

Dammen

Eerste klasse

Westlandse Dam Combinatie, dat na de promotie enkele spelers zag vertrekken, lijkt dit seizoen geen enkele kans te maken op lijfsbehoud. WDC verloor in De Ark in De Lier met 3-17 van ADG en staat laatste in deze klasse. Ook op basis van de ratings van de spelers in deze klasse, zullen de kansen van WDC minimaal zijn.

Schaken

Tweede klasse

Westlandse Schaak Combinatie heeft een punt over overgehouden aan de thuisbeurt tegen Caissa. De schaakmatch einde na de 8 partijen in 4-4. De Westlandse schakers hebben een lagere rating in vergelijking met de tegenstander. WSC wacht nog wel op de eerste zege van dit seizoen.

Basketbal

Dames, eredivisie

Green Eagles weet na dit weekend alles te vertellen over de krachtsverschillen in de eredivisie. Nationale topploeg Binnenland maakte in Topsportcentrum Rotterdam gehakt van Green Eagles uit Maassluis, 133-43.

Heren, eerste klasse rayon

De herenploeg van Green Eagles is na deze speelronde koploper. De ploeg uit Maassluis was in een spannend duel te sterk voor Utrecht Bull's. In de Domstad werd met 71-77 gewonnen.

Heren, tweede klasse rayon

Westland Stars blijft ook na deze speelronde koploper. In de Westlandhal in 's-Gravenzande werd Waddinxveen Flyers met 69-51 eenvoudig aan de kant gezet.



Tafeltennis


Heren, tweede divisie B

De teams van SKF en Salamanders maakten er een spannende middag van. De Wateringers trokken echter nipt aan het langste eind, 4-6 zege. Salamanders staat in de middenmoot.

Heren , tweede divisie C

Koploper Hilversum liet zaterdagavond geen spaan heel van het Monsterse Smash. De maximale score kwam op het scorebord, 10-0. Smash, nog wel vierde van de zes op de ranglijst, moet nu tegen andere teams de punten gaan halen.

Waterpolo



Heren, derde klasse bond

ZV Westland blijft in de race voor de titel. In en tegen Koudekerk behaalden de Westlanders een eenvoudige zege; 11-6. Komende zaterdag staat de kraker tegen de koploper op het programma.