Zaalhandbal dames: VELO blijft ongeslagen

De reserves van Virto/Quintus wisten na twee nederlagen op rij weer een overwinning te pakken. Met het oog op de derby tegen WPK/Westlandia aanstaande zaterdag geen overbodige luxe voor de Heulse ploeg. In de Van der Voorthal liet opponent Internos zich niet zonder meer naar een nederlaag spelen. Het bleef lang spannend in Kwintsheul ondanks dat Quintus een paar doelpunten voorsprong had. Uiteindelijk won de thuisploeg, na een 13-10 voorsprong bij rust, met 28-23. Door nederlagen van de nummers 3 tot en met 5 steeg de Heulse ploeg naar een derde plaats op de ranglijst.

Tweede divisie B

VELO heeft haar ongeslagen status na drie wedstrijden behouden. Aan de Noordweg speelde VELO tegen het gedegradeerde Foreholte. Bij rust leidde de Wateringse ploeg met 14-7. Na de pauze hield VELO deze marge in stand en won uiteindelijk met 26-18. VELO gaat samen met AAC'1899 uit Arnhem aan de leiding. Beide ploegen hebben zes punten uit drie wedstrijden. Laura Zwinkels maakte negen treffers en was hiermee topscorer. Volgende wee gaat VELO op bezoek bij het gepromoveerde Wings.