Archief

Contributieplan FC 's-Gravenzande aangepast

Het plan van het bestuur van FC 's-Gravenzande om met ingang van het nieuwe seizoen de contributie met 10% te laten stijgen is aangepast. Dit is dit weekend bekend gemaakt.

Naar aanleiding van het door het bestuur op de website geplaatste bericht om de contributie te verhogen is er door verschillende geledingen binnen de vereniging gevraagd om nog eens naar dit voorstel te kijken. Daarom heeft deze week een gesprek plaatsgevonden met een afvaardiging van de senioren.

Het voorstel van het bestuur was om met ingang van het seizoen 2014-2015 de contributie met 10% te verhogen. Tijdens het gesprek met de senioren hebben deze leden begrip getoond voor de noodzaak voor een verhoging van de contributie, maar hebben zij wel een ander voorstel ingebracht.

Naar aanleiding hiervan heeft het bestuur besloten om het oorspronkelijke voorstel te wijzigen. De contributie zal nu in de komende drie seizoenen jaarlijks met 4% worden verhoogd. Het plan wordt later deze week besproken tijdens de Algemene Ledenvergadering.

Het bestuur zegt te kampen met verminderde sponsorinkomsten en lagere kantineopbrengsten. Ook het gegeven, dat de gemeente het onderhoud van sportcomplexen steeds meer door de betrokken verenigingen wil laten uitvoeren, brengt extra kosten met zich mee.

Categorieen:
's-Gravenzande Algemeen