Archief

Overige zaalsporten: VELO volleybal blijft ongeslagen

Dammen

De Westlandse Dam Combinatie (WDC) heeft ook de tweede wedstrijd van het seizoen verloren. In de thuiswedstrijd tegen HDC kon WDC maar vier wedstrijdpunten scoren. HDC verliet De Lier met een 16-4 overwinning.

Volleybal

Heren



Landelijke 2e divisie

VELO heeft na drie wedstrijden nog steeds het volle pond aan punten. De Wateringse ploeg versloeg in eigen hal het tweede team van Next Vlleybal Dordrecht met 4-0. VELO blijft koploper in haar divisie.

Eerste klasse F

Monza heeft de uitwedstrijd tegen het derde team van Kalinko met 3-1 verloren. De 's-Gravenzandse ploeg won alleen de derde set. Monza staat negende op de ranglijst.

PQV Pijl Solutions verloor de uitwedstrijd tegen DEO. In de Jan Janssensporthal in Nootdorp won de thuisploeg met 4-0. De Westlandse fusieclub staat op een laatste plaats.

Dames

Tweede klasse K

Monza heeft na een spannende wedstrijd tegen het derde team van Kratos'08 het duel met 3-2 gewonnen. Monza won de vijfde set met 16-14. Monza staat op een vijfde plaats.

Tafeltennis

Tweede divisie B

De Salamanders heeft een belangrijke overwinning behaald op Sittard. De Wateringse formatie was in Limburg met 7-3 te sterk voor de thuisploeg. Door dit resultaat gaat De Salamanders aan de leiding met 22 wedstrijdpunten uit vier duels. SKF heeft 21 punten en De Toekomst volgt op twee punten. Beide ploegen hebben één wedstrijd minder gespeeld.

Basketbal

Heren



Rayon Eerste klasse B

Green Eagles heeft de tweede competitiewedstrijd verloren. Na de winst in eigen huis op het derde team van Leiden volgde een nederlaag tegen het tweede team van Binnenland. In de Wethouder Smithal bleek Binnenland met 69-65 te sterk.

Rayon tweede klasse E

Westland Stars heeft de tweede overwinning van het seizoen behaald. Na de nederlaag van vorige week tegen BOB won de ploeg uit 's-Gravenzande in de eigen Westlandhal met 86-55 van het derde team van Punch.

Waterpolo



Dames

Derde klasse B

ZV Westland heeft de tweede nederlaag van het seizoen geleden. In de thuiswedstrijd tegen het derde team van SG Waterpolo Residentie verloor de Westlandse ploeg nipt met 4-3.

Heren

Derde divisie A

ZV Westland heeft het eerste punt van de competitie binnen. De Westlandse ploeg speelde tegen Z&PC Gouwe gelijk. In Maesemunde eindigde het duel in een 7-7 gelijkspel.