Archief

Zaalsporten: verlies waterpoloheren

Tafeltennis

Tweede divisie B

Het herenteam van De Salamanders heeft de derde wedstrijd in de najaarscompetitie in winst omgezet. In Ede speelde de Wateringse formatie tegen Bit.nl, dat de voorgaande twee wedstrijden had verloren. De Salamanders won met 6-4 en behaalde hiermee de tweede zege van deze competitie binnen. De Salamanders heeft 15 wedstrijdpunten. Dit zijn vier punten meer dan de nummer vijf op de ranglijst en het zijn zes punten minder dan de koploper.

Tweede divisie C

Smash heeft de eerste zege behaald in de najaarscompetitie. Het Monsterse team versloeg het derde team van Scylla. Na eerdere nederlagen tegen US en de reserves van Hilversum was de 6-4 zege in Leiden een goede opsteker om uit de onderste regionen weg te komen.

Dammen

Na de promotie naar de eerste klasse door de Westlandse Dam Combinatie stond in de openingsronde van de competitie een lastige uitwedstrijd op het programma. De Hofstad Dammers/ODB had gemiddeld een hogere ranking dan de Westlandse ploeg. Dit geldt eigenlijk voor alle ploegen in deze klasse. De Hofstad Dammers/ODB won het duel van WDC uiteindelijk met 16-4.

Waterpolo

Het herenteam van ZV Westland is de competitie in de derde klasse A niet goed gestart. De Westlanders verloren in en tegen Sassenheim met 12-11.

Volleybal

Het herenteam van VELO blijft het uitstekend doen in de tweede divisie. Ook het tweede competitieduel werd in winst omgezet; 0-4 zege bij VC Haaglanden. Monza verloor in de eerste klasse kansloos tegen Visade/Voorburg; 0-4. PQV Pijl Solutions trok eveneens aan het kortste eind. De Westlandse fusieclub verloor thuis tegen Inter/Rijswijk met 1-3.

Bij de dames blijft Monza ook na twee gespeelde wedstrijden in de subtop staan. De Monsterse formatie won in Delft met 1-3 van Kratos '08.