Archief

Veldkorfbal: slechte dag streekploegen

Eerste klasse F

Valto heeft de topper tegen KOAG niet in winst weten om te zetten. Hiermee verspeelde de debutant de kans op een gedeelde plaats in deze klasse. Na de 16-14 nederlaag staat Valto zesde op de ranglijst en heeft het twee punten voor op CKC Maassluis en Kinderdijk. Aan de andere kant staat de Lierse ploeg drie punten achter op de koplopers Pernix en KOAG.

Streekgenoot CKC Maassluis wist de zege van vorige week geen goed vervolg te geven. In Poortugaal bleek Rood Wit Albrandswaard (RWA) met duidelijke cijfers te sterk: 14-9. Volgende week staat de strekderby tussen CKC Maassluis en Valto op het programma. Plaats van handeling is het Wipperspark in Maassluis.

Tweede klasse I

Op sportpark Molenvliet in Klundert behaalde ONDO de derde overwinning van het seizoen. DSO werd met 12-9 verslagen. ONDO gaat samen met DES en Merwede aan de leiding met ieder zes punten. Aanstaande dinsdag speelt ONDO op het Julianasportpark de topper tegen DES.

In deze klasse wisten de streekgenoten Dijkvogels en ODO geen punten te halen. Dijkvogels ging op bezoek bij TOGO en leed in een nipte nederlaag. De doelpunten waren schaars op sportpark Het Schenge in Goes. TOGO wist na een spannend duel de wedstrijd met 8-7 te winnen.

ODO ging op bezoek bij DES. Op sportpark Biesland in Delft ging ODO voor de tweede keer dit seizoen onderuit. Na de thuisnederlaag tegen GKV leed ODO een 14-12 nederlaag tegen DES.

Categorieen:
Maassluis Algemeen