Archief

Verkeershinder in De Cordesstraat

Het verkeer dat gebruik maakt van de De Cordesstraat, een belangrijke doorgaande weg in Hoek van Holland, moet vanaf begin oktober rekening houden met hinder. Donderdag 3 oktober beginnen rioolwerkzaamheden in het deel van de straat tussen de Mercatorweg en de Harwichweg.

De werkzaamheden worden in twee fases uitgevoerd. De eerste betreft het deel tussen de Mercatorweg en de Mahusstraat. Begonnen wordt aan de zijde van de Mercatorweg. In deze fase wordt ook het riool vernieuwd in een deel van het Tonnemanplein en een deel van de Schoolstraat.

Van 5 tot en met 9 oktober is de huisartsenpost aan de De Cordesstraat niet bereikbaar met de auto. Via het trottoir is de huisartsenpost wel bereikbaar. De totale werkzaamheden duren ongeveer vier weken.



Voor de lijndienst van Veolia is het door de werkzaamheden niet mogelijk om de normale route te rijden. Vanaf het station Hoek van Holland Haven rijdt de lijndienst via de volgende straten: Langeweg, Harwichweg, Prins Hendrikstraat, Lichttorenstraat, Mercatorweg, Hoekse Hillweg, De Cordesstraat, Mercatorweg, Tasmanweg, Rijpstraat, Harwichweg en de Dirk van den Burgweg.

Ook het autoverkeer zal hinder ondervinden van de werkzaamheden. Door middel van borden wordt het verkeer omgeleid.