Archief

Gewelddadige woningoverval in politie-uniform

Drie mannen in een politie-uniform hebben donderdagochtend een zeer gewelddadige woningoverval gepleegd in 's-Gravenzande. Bij de overval aan de Merellaan raakten een 63-jarige vrouw en een 65-jarige man gewond. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht ter controle.

Toen de vrouw des huizes de deur opendeed, stormden de drie mannen naar binnen. De slachtoffers werden bedreigd door de verdachten. Ze eisten geld en persoonlijke goederen van hen. Toen dit niet snel genoeg ging, mishandelden de verdachten de twee slachtoffers. Het is nog onbekend of er bij deze overval gebruik is gemaakt van wapens.

Eén van de verdachten was een negroïde man met een zeer fors postuur. Hij had een stoppelbaardje van vermoedelijk enkele dagen oud. Een andere verdachte heeft een blanke huidskleur en de derde verdachte een licht getinte huidskleur. De mannen zijn in een kleine auto gevlucht.

Op deze zaak is een speciale overvallenteam van de politie gezet. Getuigen die tussen 08.15 en 08.50 uur iets verdachts hebben gezien aan de Merellaan kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anoniem kan ook via het nummer 0800-7000.

Categorieen:
's-Gravenzande Algemeen