Archief

Duo aangehouden voor inbraak Hema

Twee mannen van 21 en 23 jaar zijn aangehouden op verdenking van inbraak bij de Hema in winkelcentrum Koningshoek in Maassluis. De inbraak vond in de nacht van zondag op maandag rond 3.00 uur plaats. De politie doet sporenonderzoek en kan nog niet vertellen of en wat er is gestolen.

De politie kreeg van een alerte getuige de melding dat hij geluiden hoorden wat bij hem deed vermoeden dat er werd ingebroken. Hij zag een persoon zich verdacht gedragen rond het pand. Ook reed er een scooter in de buurt.

Gealarmeerde agenten zagen op de Van Beethovenlaan een scooter rijden met daarop twee mannen, van wie er één voldeed aan het opgegeven signalement. Bij het zien van de politie ging de bestuurder er vandoor, maar na een korte achtervolging werd de scooter op de Richard Hollaan staande gehouden. De twee mannen zijn aangehouden en zitten vast. De 23-jarige bestuurder had ook geen rijbewijs.

De politie roept getuigen of mensen die meer informatie kunnen geven over de inbraak contact op te nemen op het nummer 0900-8844. Anoniem kan ook op het nummer 0800-7000.

Categorieen:
Maassluis Algemeen