Zondagvoetbal: hattrick Slot en Beukenholdt

Westlandia heeft de streekderby tegen DHC in winst omgezet. Voor de Naaldwijkers was het de tweede zege op rij. Voorafgaand aan de openingstreffer van Westlandia werd een Defltenaar met rood naar de kleedkamers gestuurd. DHC kwam binnen enkele minuten weer langszij. In de tweede helft kwam Westlandia weer op voorsprong en wist deze voorsprong te behouden. In de slotfase werd weer een speler van DHC met rood voortijdig naar de kleedkamer gestuurd.

Voor de derde keer op rij wist VELO een wedstrijd in winst om te zetten. Wist de Wateringse ploeg de voorgaande twee wedstrijden in blessuretijd te beslissen, nu was de wedstrijd tegen UVS na één helft beslist. Jeffery Beukenholdt scoorde een hattrick in het eerste bedrijf en dat waren de enige treffers van de middag.

Schipluiden wist aan het bezoek aan Excelsior'20 een punt over te houden. In Schiedam sloten beide ploegen af met een 2-2 gelijkspel.

Derde klasse A

Den Hoorn blijft koploper in haar klasse. Op eigen sportpark won Den Hoorn met 4-2 van DHL. Na de snelle 2-0 voorsprong kwam DHL onverwachts terug tot 2-2. Uiteindelijk sloeg de thuisploeg in het laatste gedeelte van de wedstrijd toe. Donny Slot scoorde drie keer.

Verburch leed de tweede nederlaag van het seizoen. Aan de Arckelweg werd het spel van Verburch niet beloond. Na de 0-1 achterstand viel de thuisploeg aan, maar FC Lisse besliste in de slotfase de wedstrijd definitief: 0-2.