Zaalhandbal: eerste winst dames Westlandia

Dames

WPK/Westlandia heeft in de derde wedstrijd van het seizoen de eerste zege binnengehaald. In sporthal De Rijnsloot in Cothen bleekd e Naaldwijkse ploeg te sterk voor degradant GoConnectIt/Fortissimo. In een gelijk opgaande eerste helft gingen beide ploegen rusten met een 12-12 tussenstand. In de tweede helft wist Westlandia een gat te slaan van vier doelpunten. In de slotfase probeerde de thuisploeg dichter bij de Westlandia te komen, maar de Naaldwijkse ploeg behaalde een 26-23 zege over de eindstreep. Door deze zege stijgt Westlandia naar de middenmoot. Jenny van der Hoeven en A-juniore Rebecca Swaans werden topscorer met 8 doelpunten.

Heren

De reserves van Quintus hebben het thuisduel tegen de reserves van Kras/Volendam in winst omgezet. In de Van der Voorthal eindigde het treffen in een 20-15 overwinning voor de Heulse ploeg. Door deze zege is Quintus opgeklommen naar een gedeelde tweede plaats op de ranglijst.