Archief

Zaalsporten: Zege waterpolodames

De dames van waterpolovereniging van ZV Westland zijn het nieuwe seizoen goed begonnen. In het zwembad in De Lier was de formatie in een spannend duel met 6-5 te sterk voor De Devel.



Tafeltennis heren

In de tweede divisie B heeft De Salamanders de tweede competitiewedstrijd niet weten te winnen. Na het gelijkspel in de openingswedstrijd van de najaarscompetitie volgde een nederlaag tegen koploper SKF. Aan de Veenbes in Wateringen waren de bezoekers uit Veenendaal met 6-4 te sterk.

Smash wist het tweede optreden in de najaarscompetitie in de tweede divisie C niet in winst om te zetten. De reserves van Hilversum waren in de Rinus Nederpelzaal veel te sterk voor de thuisploeg. De bezoekers wonnen met 9-1. Smash staat voorlaatste met vijf wedstrijdpunten uit twee duels. TTC is koploper met 16 wedstrijdpunten.

Volleybal

De heren van VELO hebben een prima debuut gemaakt op het niveau van de landelijke tweede divisie. De Wateringse promovendus versloeg US3 met maar liefst 4-0. In de eerste klasse eindigde de herenderby tussen Monza en de nieuwe fusieclub PQV Pijl Solutions in 4-0 voor de Monstenaren.

De damesploeg van VELO kende in de promotieklasse een teleurstellend begin van de competitie met een 1-3 nederlaag tegen VCS. In de tweede klasse was Monza beter op dreef. Inter/Rijswijk werd met een 3-2 nederlaag naar huis gestuurd.

Basketbal

De heren van Westland Stars hebben zaterdagavond gewonnen van DAS uit Delft. Voor eigen publiek zette de ploeg in de tweede rayonklasse een fraaie 72-46 zege neer.