Zaalhandbal: eerste nederlaag DIOS

DIOS leed in de derde competitieronde de eerste nederlaag van het seizoen. Voor de ploeg uit Den Hoorn was dit het eerste puntenverlies van het seizoen. In de Aristoshal in Amsterdam bleek DSS-Aristos nipt de sterk voor DIOS: 21-20. Na de eerste helft stond ee 10-8 voorsprong op het scorebord voor DIOS. Robin Huisman scoorde zes keer. Carlo van Leeuwen trof vijf keer doel.

De reserves van Virto/Quintus hebben hun tweede overwinning van het seizoen geboekt. De 26-21 zege op Eurotech/BEVO was de eerste op vreemde bodem. Beide ploegen waren in de eerste helft redelijk aan elkaar gewaagd. De stand na ongeveer 20 minuten spelen was 9-9. De ruststand in sporthal De Heuf was 13-11 in het voordeel van Eurotech/BEVO. Na de pauze kantelde de wedstrijd in vier minuten tijd. Bij een 16-16 tussenstand na 40 minuten liep Quintus uit naar een 19-16 voorsprong. De thuisploeg kwam terug tot 20-21, maar kon de in resterende tien minuten niet voorkomen dat Quintus de overwinning voor zich opeiste. Anouk Zwinkels en Suzie Otten waren van grote waarde voor de Heulse ploeg.