Archief

Preuvenement naar Ridderhof

Niet discotheek Showtime, maar restaurant De Ridderhof is de locatie waar het Preuvenement Maassluis op zondag 6 oktober wordt gehouden. Dat is deze week besloten, nadat duidelijk werd dat er voor die eerste locatie nog vergunningen moeten worden aangevraagd bij onder meer de brandweer.

Of die vergunningen op tijd rond zouden zijn, was maar de vraag. Daarom neemt de organisatie het zekere voor het onzekere. In alle commotie van afgelopen week was er zelfs even sprake van dat het Preuvenement naar Vlaardingen moest verhuizen. Na snel handelen van de gemeente, bleek De Ridderhof het beste alternatief.

De Ridderhof is tevens, naast De Hofnar en Restaurant Alfa, een van de genomineerden voor de Horeca Award Maassluis. Deze wordt op het Preuvenement uitgereikt. In de categorie Natte horeca zijn genomineerd: Café de Poppenkast, Biercafé Oporto, Grand Café de Waker en Het Drankenkabinet.

De beslissing om het Preuvenement op een andere locatie te laten plaatsvinden, heeft wel tot gevolg dat het maximum aantal bezoekers lager ligt. De kaartverkoop stopt dan ook eerder.

Categorieen:
Maassluis Algemeen