Zondagvoetbal: Westlandia deklasseert DOSKO

Westlandia heeft in haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen de nederlaag van vorige week tegen HFC ruimschoots rechtgezet. De Naaldwijkers legden DOSKO op de pijnbank en stuurden de bezoekers naar huis met een 6-0 nederlaag. Dit was voor Westlandia de grootste zege in de hoofdklasse ooit. De score liep na de 2-0 snel op aangezien een speler van DOSKO met rood van het veld gestuurd was.

VELO boekte de tweede zege op rij. Wederom wist de Wateringse ploeg in de blessuretijd toe te slaan. Matchwinner aan de Noordweg werd Oktay Gezici. VELO kwam in de eerste helft op voorsprong dankzij een eigen doelpunt van een speler van Poortugaal. De bezoekers kwamen diep in de tweede helft langszij. Uiteindelijk won VELO met 2-1 en gaat het samen met Nieuwerkerk aan de leiding.

Schipluiden wist de eerste driepunter van het seizoen te behalen. Op sportpark Keenenburg won de thuisploeg met 2-0 van RKDEO dat puntloos blijft.

Derde klasse A

Den Hoorn blijft ongeslagen in haar klasse. In Delft kon Den Hoorn de winst pas in de tweede helft veilig stellen. SEP werd met 2-1 aan de zegekar gebonden.

Verburch vond in de tweede ronde haar Waterloo bij Stompwijk. De Poeldijkse ploeg ging met 3-0 onderuit.