Zondagvoetbal: zevenklapper Den Hoorn

Westlandia is het seizoen begonnen met een nederlaag in Haarlem. De Koninklijke HFC was met 4-2 te sterk voor de Naaldwijkse formatie. Jeroen Spruijt ontving in de tweede helft een rode kaart. HFC leidde toen met 3-1.

VELO wist in de slotseconden van het duel tegen fusieclub Neptunus-Schiebroek de drie punten mee te nemen naar Wateringen. Mick van Elswijk werd de matchwinner in de 2-1 gewonnen wedstrijd.

Schipluiden had een valse start. In Delft verloor Schipluiden met 2-0 van promovendus Concordia.

Derde klasse A

Den Hoorn startte met een zevenklapper tegen het arme SJZ. Den Hoorn nam na de eerste helft een 5-0 voorsprong. Na de pauze scoorde de thuisploeg nog twee keer en won het met 7-0.

Na en slechte voorbereiding wist Verburch in het openingsweekend van de competitie vriend en vijand te verbazen. Aan de Arckelweg in Poeldijk won de thuisploeg met 3-1 van DHL.