Archief

Zondagvoetbal: Westlandia wint periode

Hoofdklasse A

Westlandia heeft zich drie speelronden voor het einde van de competitie veilig weten te spelen. In en tegen FC Hilversum won de Naaldwijkse equipe met 2-0 en won tevens de tweede periodetitel. Hierdoor kan Westlandia meegaan doen om een plaats in de Topklasse.

Eerste klasse B

VELO is met nog twee speelronden te gaan verzekerd van vervolg in de eerste klasse. De Wateringse ploeg speelde tegen ADO den Haag dat evenals VELO de p/d-plaatsen wil ontlopen. Door de 2-1 zege op de Haagse ploeg speelde VELO zich definitief veilig. Daarnaast is de Wateringse formatie nog in de race voor winst van de derde periode.

Derde klasse A

Den Hoorn heeft opnieuw zelfvertrouwen getankt richting de nacompetitie. De ploeg uit Midden-Delfland bleef voor de vierde keer op rij ongeslagen en won de laatste drie duels. Na de zevenklapper tegen Alphen volgde nu een grotere overwinning op NSV'46. Den Hoorn won met maar liefst 9-1.

Derde klasse B

De gifbeker bij Verburch is nog niet leeg. De Poeldijkse ploeg kreeg tegen Dilettant de elfde nederlaag van het seizoen te verwerken. De ploeg uit Krimpen aan den Lek won met 2-0. Verburch staat vier punten voor op een p/d-plaats gezien het programma van de laatste speelronden en het betere doelsaldo van de Poeldijkse ploeg lijkt Verburch toch zeker te zijn van handhaving. De vraag blijft de komende weken of Verburch alles op de rit heeft voor het begin van de nacompetitie.

Karakteristieken



FC Hilversum - Westlandia 0-2 (0-0)

Marcel de Bruijn, Nick Keijzer

Westlandia wint tweede periode


VELO - ADO Den Haag 2-1 (1-0)

Matthew Simons, Dirk Lelieveld

Den Hoorn - NSV 46' 9-1 (6-0)

Nick van den Bos (4, waarvan 1 penalty), Azdin Achali, Donny Slot (3), Jessrey v.d. Berg

Dilettant - Verburch 2-0 (1-0)