Zaterdagvoetbal: VDL en MSV'71 verliezen

Tweede klasse D

VDL blijft in de gevarenzone. In Rotterdam verloor de ploeg uit Maassluis met 3-2 van Lombardijen, dat nog kans heeft op het bereiken van de nacompetitie. VDL speelde een goed eerste helft, maar zag tot haar verbazing Lombardijen een 2-0 voorsprong nemen. Na de pauze zakte VDL iets weg, maar na de aansluitingstreffer kreeg VDL weer moed. Lombardijen scoorde na de 2-1 direct vanaf de aftrap. Ondanks deze domper scoorde VDL nog een keer. In de slotfase wist de ploeg uit Maassluis niet meer tot scoren te komen. In de resterende twee competitie ronden kan VDL zich veilig spelen anders volgen p/d-wedstrijden.

Derde klasse C

MSV'71 heeft in Vlaardingen geen punt overgehouden aan het bezoek aan CION. Door de 4-2 nederlaag blijft MSV'71 op de laatste plaats staan. Ondanks deze klassering kan de ploeg uit Maassluis in de resterende twee speelronden toch op een p/d-plaats komen, maar dan moet de neerwaartse spiraal omgebogen worden. In Vlaardingen stond MSV'71 na de eerste 45 minuten 2-0 achter. Vlak voor rust kreeg een speler van CION rood, ondanks de nummerieke meerderheid wist MSV'71 de achterstand ongedaan te maken.