Archief

WOS genomineerd voor Omroep van het Jaar

WOS Media is genomineerd voor Omroep van het Jaar 2013. Honderd deelnemende omroepen aan de Lokale Omroep Awards deden allemaal automatisch mee in de strijd om de titel. Na een voorselectie zijn zeven lokale omroepen genomineerd.

Bij de selectie van deze omroepen is onder meer gelet op de variatie in de programmering met dagelijks actueel nieuws, lokale verbondenheid, gebruik van nieuwe mediatechnologieën en een actuele, informatieve website.

De overige genomineerden zijn Alphen Stad FM/TV (Alphen aan den Rijn), SIRIS (Stichting Omroep Asten Someren), RTV Maastricht, OOG (Stichting Omroeporganisatie Groningen), Dtv - Maasland FM (Stichting Omroep Maasland in Oss) en Omroep Venlo.

De zeven omroepen krijgen de kans om zich te presenteren aan de jury. Doel is dat de jury een indruk krijgt van wat de omroep doet en waar zij voor staat. Op vrijdag 7 juni wordt de Lokale Omroep van het Jaar bekend gemaakt in het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum als afsluiting van de Week van De Lokale Omroep. Ook worden De Lokale Omroep Awards 2013 uitgereikt, de prijzen voor de beste programma's van de lokale omroepen.

Categorieen:
Maasland Algemeen