Archief

Wethouder breekt lans voor topsport

Wethouder El Mokaddem van de gemeente Westland heeft de politieke partijen opgeroepen om in hun komende partijprogramma's aandacht te schenken aan het onderwerp topsport. Op dit moment is er volgens hem nog geen echt gemeentebeleid op dat gebied; er is de laatste jaren vooral in breedtesport en accommodaties geïnvesteerd.

El Mokaddem deed dit pleidooi maandagavond tijdens het vijfde Topsportcafé, dat deze keer plaatsvond bij Van der Ende Racing Inn in Poeldijk. "Topsport is belangrijk voor de gemeente. Ik ben bijvoorbeeld trots, als ik lees dat er drie Westlandse tennissers deelnemen aan Roland Garros. Topsporters zetten het Westland internationaal op de kaart en zijn rolmodellen voor de jeugd."

Begin volgend jaar vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. "Ik daag de politieke partijen uit hierover na te denken en met heldere uitspraken te komen richting de verkiezingen. Persoonlijk heb ik een warm gevoel bij topsport en ben erg benieuwd hoe dat bij de andere partijen in het Westland leeft. Initiatieven zoals Topsport Westland doen mij dan ook erg goed", aldus de wethouder.

Categorieen:
Poeldijk Westland Algemeen