Archief

VSP wijst op parkeerproblematiek De Vloot

De VSP-fractie in Maassluis vraagt bij het college van B en W aandacht voor het gebrek aan parkeerplaatsen bij het Medisch Centrum Docwerk en het Albeda College aan De Vloot. De VSP doet dit in schriftelijke vragen aan het college van B en W.

Volgens fractievoorzitter Jan van der Maarel moet er vaak een eind verderop geparkeerd worden omdat er geen plaatsen vrij zijn. Dit wordt veroorzaakt door de vele bezoekers van het Medisch centrum, personeel en scholieren. Ook een veel voorkomende klacht is, dat de busjes met speciaal vervoer - gezien de smalle doorgangen - vaak in een lastige situatie komen.

De VSP vraagt of het college bereid is deze problematiek zo snel mogelijk op te lossen door bijvoorbeeld de aanleg van meer parkeerplaatsen of het herstructureren van het terrein.

De fractie vraagt ook aparte aandacht voor de ambulancedoorgang, die al geruime tijd open is voor al het verkeer. "Met het bouwen van 'De Nieuwe Vloot' en het steeds toenemende aantal bezoekers aan het Medisch Centrum Docwerk zou een definitieve openstelling van deze doorgang dan ook zeer gewenst zijn", stelt de VSP.

Categorieen:
Maassluis Algemeen