Archief

Zondagvoetbal: alleen winst Den Hoorn en VELO

Hoofdklasse A

Westlandia heeft aan de thuiswedstrijd tegen Nieuwenhoorn een punt overgehouden. Op sportpark De Hoge Bomen eindigde het duel in een doelpuntloos gelijkspel. De Naaldwijkers staan zevende met 30 punten uit 22 duels en hebben een voorsprong van drie punten op nummer 11 sportclub Feyenoord. Volgende week gaat Westlandia op bezoek bij de nummer twaalf van de ranglijst Argon.

Eerste klasse B

VELO heeft drie kostbare punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Magreb'90. De wedstrijd begon later omdat de bezoekers geen spelerspasjes bij zich hadden. Aan de Noordweg won VELO de wedstrijd met 2-1 van subtopper Magreb'90. In de onderste regionen wonnen Kocatepe, ADO den Haag en SJC eveneens hun duel waardoor het met nog vijf speelronden spannend blijft welke ploeg op de elfde plaats gaat belanden. VELO heeft nu vijf punten voorsprong op nummer 11 Kocatepe. Aanstaande donderdag haalt VELO in bij SJC.

Tweede klasse C

Schipluiden heeft de aanval van Meerburg afgeslagen. Meerburg stond voorafgaand aan de wedstrijd op een elfde plaats met vijf punten achterstand op de promovendus en dat blijft ook zo. Meerburg en Schipluiden sloten een enerverende wedstrijd af met een 2-2 eindstand. Schipluiden heeft wel een wedstrijd meer gespeeld dan Meerburg.

Derde klasse A

Den Hoorn heeft een moeilijke zege behaald op de nummer drie van de ranglijst Teylingen. Door de 3-2 overwinning van Den Hoorn wisselen beide ploegen van plaats op de ranglijst. De sensatie van de middag kwam uit Den Haag waar degradant VCS koploper Foreholte met 2-1 pootje lichtte. Den Hoorn staat derde en heeft acht punten achterstand op koploper Foreholte.

Derde klasse B

Verburch hield aan het treffen tegen ESTO in Bodegraven een punt over. Na 90 minuten spelen stond een 2-2 eindstand op het scorebord. Verburch staat op een achtste op de ranglijst en heeft negen punten voorsprong op nummer 11 Bodegraven, dat wel een wedstrijd minder heeft gespeeld.

Karakteristieken

Westlandia - Nieuwenhoorn 0-0 (0-0)



Velo - Magreb'90 2-1 (1-1)

Matthew Simons, Jeffrey Beukenholdt



Meerburg - Schipluiden 2-2 (1-0)

Markus Post, Thom van Mil



Den Hoorn - Teylingen 3-2 (2-1)

Nicky van den Bos, Donny Slot, Sem Remmerswaal



ESTO - Verburch 2-2 (0-1)

Erwin de Vos, Jordy Zwinkels

Categorieen:
Algemeen