Archief

Tafeltennis: De Salamanders bijna kampioen

Tweede divisie C

Smash heeft een gelijkspel overgehouden aan de uitbeurt bij Bit.nl De Monsterse ploeg mocht niet verliezen om handhaving in eigen hand te houden. Met nog één speelronde te gaan is de spanning te snijden welke twee van de volgende drie ploegen zich veilig gaan spelen, te weten Smash, Bit.nl en Kluis. Smash sluit de competitie af in de kampioenswedstrijd van het derde team van Pecos. Bit.nl speelt tegen runner-up Red Stars. Kluis speelt tegen degradant GTTC Groesbeek. Smash heeft zes wedstrijdpunten voorsprong op nummer vijf Kluis. De nummers vijf en zes degraderen naar de derde divisie.

Derde divisie B

De reserves van De Salamanders zijn gedegradeerd uit de landelijke divisie. De Wateringse ploeg promoveerde via de najaarscompetitie naar de landelijke divisie. In de voorlaatste speelronde verloor De Salamanders van de reserves van Ilac met 6-4.

Derde divisie D

De Salamanders heeft het kampioenschap in eigen hand. De Wateringse ploeg won aan de Veenbes in Wateringen van mede-titelkandidaat Tempo Team. De Salamanders won met 7-3 en zag tot haar genoegen dat koploper Vriendenschaar niet tegen de kampioensdruk was opgewassen, want Vriendenschaar verloor met 7-3. Door deze resultaten gaan De Salamanders en Vriendenschaar gezamenlijk aan de leiding. Beide ploegen hebben 54 wedstrijdpunten. Volgende week sluit De Salamanders af bij degradant Scyedam 4 en treft de gemakkelijkste opponent. Vriendenschaar gaat op bezoek bij de reserves van The Victory.