Archief

Informatieavond over Blankenburgtunnel

Rijkswaterstaat houdt op donderdag 18 april in De Kiem in 's-Gravenzande een informatieavond over de Blankenburgtunnel. Eerder worden ook Rozenburg, Rotterdam en Vlaardingen aangedaan. Inwoners van onze regio kunnen zich laten informeren over de jongste stand van zaken rondom deze Nieuwe Westelijke oeververbinding (NWO).

De Blankenburgtunnel moet een verbinding leggen tussen de noord- en zuidoever van de Nieuwe Waterweg. De tunnel, mede bedoeld als alternatief voor de Beneluxtunnel, is geprojecteerd tussen Vlaardingen en Maassluis en wordt op de A20 aangesloten op Midden-Delflands grondgebied.

Tijdens de informatieavond zijn er medewerkers van Rijkswaterstaat aanwezig om vragen aan te stellen. Belangstellenden zijn tussen 19.00 en 21.30 uur welkom in De Kiem aan de Koningin Julianaweg 91 in 's-Gravenzande.

Wie een zienswijze wil indienen over het plan van de minister, kan dat doen bij Rijkswaterstaat via www.centrumpp.nl. Dat kan tot 14 mei a.s. De documenten zijn in onze regio in te zien op de gemeentehuizen in Maassluis, Westland en Hoek van Holland.