Archief

Haaglanden Voetbalcup: Westlandia verslaat Quick

Voor vijf clubs uit de regio stond dinsdagavond de tweede ronde van de Haaglanden Voetbalcup op het programma. Daarin hebben Lyra, Westlandia (zondag) en VELO zich weten te plaatsen voor de volgende ronde.



Westlandia versloeg competitiegenoot Quick met 2-0 en nam daarmee revanche op de onlangs geleden nederlaag tegen de Hagenaars in de competitie. Lyra boog in eigen huis een 1-0 achterstand om in een 5-1 overwinning tegen WIK en VELO boekte een winst van 6-1 tegen Quick Steps.



Voor SC Monster en Quintus zit het toernooi er op. Quintus ging in de uitwedstrijd tegen Nootdorp met 6-1 onderuit en SC Monster verloor met 3-0 bij de zondagtak van VUC.

Dinsdag 23 april speelt FC 's-Gravenzande nog haar wedstrijd tegen DWO.



Om op 7 mei tot 16 ploegen in de derde ronde te komen, wordt er eerst een tussenronde gespeeld. Voor de regioclubs is de loting daarvan als volgt:

* VELO - Haaglandia (zat.);

* winnaar FC 's-Gravenzande/DWO - Westlandia (zon.);

* winnaar DHC/GSC ESDO - Lyra.

Flynth Westland Cup

Dinsdagavond stond op het complex van VV Naaldwijk in sportpark De Hoge Bomen een wedstrijd in het kader van de Flynth Westland Cup op het programma. De ontmoeting GDA (zondag)-Schipluiden eindigde in 1-1, waarna Schipluiden via de strafschoppen de winst binnenhaalde.