Archief

Fusie Westland Partners en VMV Notarissen

Westland Partners Notarissen & Advocaten in Naaldwijk en VMV Notarissen in Wateringen gaan per 1 mei fuseren. Door de fusie ontstaat het veruit grootste notaris- en advocatenkantoor van de regio. Aan het kantoor zullen zes notarissen, acht kandidaat-notarissen, negen advocaten en in totaal ongeveer 65 medewerkers verbonden zijn.

De beide kantoren zullen vanuit de vestigingen in Naaldwijk en Wateringen samen verder gaan onder de naam Westland Partners, maar wel zonder mr. Joost Moree, die na een notariële carrière van veertig jaar zijn ambt van notaris zal neerleggen. Zowel in Naaldwijk als in Wateringen zullen notarissen én advocaten werkzaam zijn.

Samengaan met het huidige Westland Partners betekent voor VMV Notarissen dat de samenwerking met EVS Advocaten wordt beëindigd. EVS blijft echter wel gevestigd in het pand aan het Plein 13h in Wateringen.

De fusie is voor het huidige Westland Partners de mogelijkheid om de brug te slaan naar Wateringen, het Wateringse Veld en de rest van Den Haag. "Ondanks dat we met relatief kleine afstanden van doen hebben, bleek dit vanuit Naaldwijk niet altijd eenvoudig", aldus Lars Boellaard van Westland Partners.