Archief

Joep Sertons in jury WOS-talentenjacht

Acteur Joep Sertons, bekend van onder meer Goede Tijden, Slechte Tijden, zal plaatsnemen in de driekoppige jury van het zesdelige programma Gezocht! Presentatietalent, dat vanaf vrijdagavond 10 mei te zien is op WOS TV.

Uit de kandidaten die zich voor de onlangs gehouden audities hadden aangemeld, is een selectie van vijf kanshebbers gemaakt. Zij zullen in de komende weken aan diverse opdrachten worden onderworpen om zo hun talent te tonen. Op 27 april zal tijdens de finaleshow in Winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk de winnaar of winnares bekend worden gemaakt.

Behalve de jury heeft ook het publiek de mogelijkheid om mee te beslissen over wie hét nieuwe presentatietalent van WOS TV wordt. Dit kan door een stem uit te brengen op facebook.com/presentatietalent, via www.gezocht-presentatietalent.nl en tijdens de finaleshow.

De winnaar of winnares zal een eigen programma op WOS TV gaan presenteren, een programma dat nog moet worden ontwikkeld en afgestemd zal worden op de interesse van het nieuwe presentatietalent. Tevens zal er eenmalig een presentatie verzorgd mogen worden voor een programma op RTL.

Een uitgebreide beschrijving van het programma, volledige audities, nieuws, filmpjes en achtergrondinformatie zijn te vinden op www.gezocht-presentatietalent.nl.

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen