Archief

Zaterdagvoetbal: duel Maasdijk tijdelijk gestaakt

Tweede klasse C

Naaldwijk behaalde een belangrijke driepunter in de uitwedstrijd tegen DUNO. In het restant van de gestaakte wedstrijd scoorde Jacco Wevers vlak voor tijd de winnende treffer. De stand bij staking was 1-1. Door de overwinning slaat Naaldwijk een gaatje met de nummer elf op de ranglijst TAVV. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt nu drie punten. Voor Naaldwijk volgen twee belangrijke wedstrijden. Concurrenten op direct klassenbehoud SEV en Gouda zijn de eerst volgende tegenstanders.

Derde klasse C

De strijd om het kampioenschap blijft na Paasmaandag gaan tussen MVV'27, Die Haghe en Honselersdijk. MVV'27 verspeelde twee dure punten in de streekderby tegen KMD. De Maaslanders openden sterk door na drie minuten al de openingstreffer te scoren. KMD knokte zich terug en scoorde de gelijkmaker in het tweede bedrijf. KMD heeft zes punten achterstand op koploper MVV'27.

Honselersdijk won de uitwedstrijd tegen CION vrij gemakkelijk. De Honselse ploeg won met 3-0. De achterstand van Honselersdijk op koploper MVV'27 bedraag nu twee punten. Die Haghe heeft evenveel punten als Honselersdijk. Volgende week staat de topper tussen MVV'27 en Die Haghe op het programma.

De wedstrijd tussen Victoria'04 en Maasdijk is vlak voor tijd tijdelijk gestaakt geweest. Voor de Vlaardingse ploeg was het de tweede tijdelijke staking binnen drie dagen. Afgelopen zaterdag werd het duel tegen Honselersdijk tijdelijk stilgelegd. De arbiter van dienst staakte vlak voor tijd de wedstrijd omdat vanuit het publiek negatieve geluiden te horen waren aan het adres van de leidsman. De arbiter gelaste een afkoelingsperiode in en besloot later alsnog het restant uit te spelen. Victoria'04 scoorde na hervatting de tweede en laatste goal van de wedstrijd. De scheidsrechter kon na afloop niet aangeven wie de negatieve uitlatingen hadden gedaan. Door de 2-0 nederlaag zakte Maasdijk een plaats op de ranglijst een staat nu elfde met 24 punten. Victoria'04 steeg door de zege twee plaatsen en staat negende met 27 punten. Volgende week speelt Maasdijk thuis tegen Westlandia, dat 25 punten heeft.

Vierde klasse D

Quintus beleefde een goede Paasmaandag. De Heulse ploeg won de subtopper tegen HBSS met duidelijke cijfers. In Schiedam won Quintus met 4-0. In strijd om een ticket voor de nacompetitie zag Quintus concurrent Loosduinen verliezen van Swift Boys. Quntus blijft vierde staan en heeft vier punten voorsprong op VVK en Loosduinen, deze ploegen hebben één wedstrijd minder gespeeld.

Karakteristieken



DUNO - Naaldwijk 1-2 (restant van 33 min bij een stand van 1-1)

Sebastiaan van den Berg, Jacco Wevers

CION - Honselersdijk 0-3 (0-0)

Ralph Heskes, Leon de Brabander, Nick Peters

Victoria'04 - Maasdijk 2-0 (1-0)

Rood: Ab Yildiz

KMD - MVV'27 1-1 (0-1)

KMD: Rob Vrijmoed

MVV: Leon van Kersbergen


HBSS - Quintus 0-4 (0-0)

Gino Zwirs, Martin Wilbrink, Rob Kinsbergen (2)