Archief

Badminton: VELO buigt weer in topper

Van Zundert/VELO heeft ook de tweede topper van het weekend niet winnend weten af te sluiten. De Wateringse landskampioen verloor dit weekend eerst van BC Amersfoort en daarna bleek Dekker Almere te sterk. Beide wedstrijden werden met 5-3 verloren. VELO staat vierde met 76 wedstrijdpunten. De nummers twee en drie, DKC en Dekker Almere, hebben 83 punten. BC Amersfoort gaat aan de leiding met 93 punten. De Wateringers moeten er vanuit gaan dat ze, met nog twee speelronden te gaan, als vierde zullen gaan eindigen. Alleen een wonder kan ze op een derde plaats brengen. De tegenstander in de play-offs zal dan BC Amersfoort zijn.

VELO verloor de wedstrijd tegen Dekker Almere netals een dag eerder tegen BC Amersfoort in de mixdubbels. Na de zes wedstrijden was de tussenstand 3-3.

Dicky Palyama en Russel Muns verloren hun dubbel tegen Khodabux en Mills. Wendy Slaats en Lisa Malaihollo wonnen na een spannende wedstrijd in drie games. Palyama zag zijn tegenstander Afif opgeven. Dit deed hij ook een dag eerder tegen Van Zijderveld.

Malaihollo verloor pas haar derde enkelspel van het seizoen uit vijftien wedstrijden. Howard was te sterk voor de Wateringse speelster. Rikkert Suijkerland verloor van Branderhorst. Myke Halkema deed goede zaken tegen Sibbald en won na drie spannende games.

Suijkerland en Halkema verloren van Khodabux en Sie. Ploeggenoten Muns en Slaats moesten hun meerdere erkennen in Mills en Howard.

Categorieen:
Wateringen Algemeen