Archief

Badminton: VELO verliest van koploper

Van Zundert/VELO heeft niet kunnen stunten tegen koploper BC Amersfoort. In de Juliana van Stolberghal won BC Amersfoort met 5-3 van de titelverdediger. Dit was dezelfde score als tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen. Dekker Almere en DKC wonnen hun wedstrijd eveneens. VELO staat na vijftien speelronden vierde en heeft 73 wedstrijdpunten. BC Amersfoort heeft 86 punten, Dekker Almere volgt met 78 punten en DKC heeft 77 punten. Zondag staat de wedstrijd tegen Dekker Almere op het programma.

Het was een spannend wedstrijdverloop. BC Amersfoort wist pas in de gemengd dubbels de zege veilig te stellen. In de herendubbel waren Russel Muns en Dicky Palyama niet opgewassen tegen Maas en Tabbeling. Wendy Slaats en Lisa Malaihollo verloren van Muskens en Verheul.

In de vier enkelspelen wist VELO drie van de vier partijen te winnen. Payama won eenvoudig van Residay. Malaihollo zag opponente Mahulette na een punt opgeven. Rikkert Suijkerland won in drie games van De Vries. Myke Halkema verloor van Van der Valk.

In de mixdubbels wisten Suijkerland en Halkema niet te winnen van Maas en Muskens. Muns en Michelle Middelburg moesten hun meerdere erkennen in Smaling en Verheul.

Categorieen:
Algemeen