Archief

Maassluis krijgt eigen strandpaviljoen

Maassluis krijgt binnenkort haar eigen tijdelijke strandpaviljoen, waar gegeten en gedronken kan worden. Weliswaar niet aan een strand, maar langs de Nieuwe Waterweg op het nieuwbouwproject Het Balkon, nabij het Sterrenbos.

Ongeveer de helft van het nieuwbouwproject is af, maar aan de laatste twee fasen moet nog begonnen worden. De bedoeling was om in de laatste fase een horecagelegenheid te vestigen in de voet van een appartementencomplex. "Het tempo ligt uit de landelijke bouw, maar om het fantastische project Het Balkon te promoten en de mensen het gebied te laten ervaren, willen we alvast een tijdelijk horecapaviljoen plaatsen", aldus Rick Gijzen, locatiemanager van Bouwfonds Ontwikkeling.

Gijzen laat desgevraagd weten dat de gesprekken met de exploitant nog gaande zijn, maar ziet het positief in. De Ontwikkelingscombinatie Balkon zorgt ervoor dat de locatie klaar is voor een paviljoen als het gaat om nutsvoorzieningen en dat er toegangswegen komen. De exploitant zal het paviljoen zelf bouwen.

Categorieen:
Maassluis Algemeen