Archief

Klopjacht levert één verdachte op

In tegenstelling tot eerdere berichten, is er bij de klopjacht van zaterdagavond in Monster één verdachte aangehouden. Dit laat de politie desgevraagd weten. Het gaat om een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Bij zijn aanhouding is hij gebeten door een politiehond.



Volgens de politie meldde een getuige rond 20.50 uur dat op de Rijnweg in Monster mogelijk werd ingebroken. Toen agenten poolshoogte gingen nemen, waren de verdachten al gevlogen. De volledige wijk werd vervolgens afgezet, zodat een hondengeleider met zijn politiehond het gebied kon doorzoeken. Bij een bosje sloeg de hond aan en bleek één van de verdachten zich schuil te houden.



Inmiddels hing ook de politiehelikopter boven de wijk en was een Burgernetactie opgestart. Hiermee werd opgeroepen om uit te kijken naar twee donkergetinte personen. De hele wijk is uitgekamd.



Ook meerdere meldingen van verdachte personen zijn onderzocht. Er zijn echter geen andere aanhoudingen verricht. Onderzoek naar overige daders loopt nog.

Categorieen:
Monster Algemeen