Zaterdagvoetbal: gelijkspel FC 's-Gravenzande

FC 's-Gravenzande heeft in de laatste wedstrijd voor de winterstop wederom averij op gelopen in strijd om de titel. De fusieclub speelde in Leiderdorp met 1-1 gelijk tegen de nummer 10 van de ranglijst RCL. FC 's-Gravenzande kwam na 34 minuten op een 1-0 achterstand. Een half uur voor het einde scoorde Rico Luijando de gelijkmaker. Michiel van den Berg gaf de assist. In de resterende minuten kwamen beide ploegen niet meer tot score. Door het gelijkspel heeft FC 's-Gravenzande na 12 wedstrijden een ahcterstand van vijf punten op de koplopers FC Rijnvogels en Deltasport.

RijmondCup

HVC'10 heeft de laatste officiƫle wedstrijd van het jaar 2012 verloren. De Hoekse fusieclub speelde in het kader van de Rijnmond Cup tegen de zaterdagafdeling van Leonidas. De tweede ronde werd het eindstation voor HVC'10. De bezoekers uit Rotterdam kwamen in de eerste helft op voorsprong en verdubbelde de score vlak na rust. Jeroen Rensen scoorde de aansluitingstreffer. Leonidas verdubbelde wederom de score, maar Leroy Smits bracht de spanning na een benutte strafschop terug. De 2-3 tussenstand in het voordeel van Leonidas bleef op het scorebord staan.