Archief

Nieuwe kans op titel 'snelste scholier'

Na de proef in de vorige kerstvakantie, komt er vlak na de jaarwisseling een nieuwe kans voor basisscholieren om zich te laten kronen tot 'snelste scholier' van de regio. De Westlandse atletiekvereniging Olympus '70 houdt daartoe op donderdag 3 januari de tweede editie van de Indoor Sprint Challenge.

Deze sprintwedstrijden zijn bedoeld voor basisschoolleerlingen uit de groepen 6, 7 en 8 uit het Westland en Hoek van Holland. Wie worden de nieuwe sprintkoning en -koningin van de regio en welke school volgt de Naaldwijkse Bernadetteschool op als snelste onderwijsinstelling?

Alle basisscholen in het Westland en Hoek van Holland zijn benaderd om leerlingen in te schrijven voor dit gratis evenement. Dat kan tot en met vrijdag 21 december. Ook kan de leerling zichzelf aanmelden via een e-mailbericht naar wsk@olympus70.nl.

De Sprintchallenge duurt circa twee uur; voor de jongens en de meisjes uit de groepen 6 en 7 in de ochtend en voor de leerlingen van groep 8 in de middag. Het evenement wordt gehouden in het Intergreen Athletic House in het Naaldwijkse sportpark De Hoge Bomen. Meer informatie op www.olympus70.nl.