Archief

Verdachten steekpartij in Opsporing Verzocht

De man en de vrouw die ervan verdacht worden betrokken te zijn bij het steekincident in Hoek van Holland op 18 november, zijn dinsdagavond te zien in het televisieprogramma Opsporing Verzocht van de Avro. In de uitzending worden bewegende beelden van de vermoedelijke daders vertoond.

De 21-jarige Hoekse taxichauffeur had destijds een man en een vrouw opgepikt in de buurt van het station Hoek van Holland. Even later werd hij in de Harmoniestraat neergestoken. Wonderwel overleefde hij het incident.

Opsporing Verzocht wordt dinsdag om 21.30 uur uitgezonden op Nederland 1. In het programma worden ook het gebruikte mes en een foedraal getoond, waarvan eerder al foto's op internet werden gezet. Ook laat Opsporing Verzocht een foto van een bijzondere broek zien, die sterk lijkt op de broek die de mannelijke verdachte droeg.

De politie is nog steeds op zoek naar de identiteit van de daders. Tips blijven welkom. In contact komen met de politie kan door te mailen naar tgoharmonie@rijnmond.politie.nl. Bellen naar de opsporingstiplijn kan op 0900-8844 of 0800-7000. Wie graag met de Criminele Inlichtingen Eenheid wil spreken, kan bellen met 079 - 3458999.