Archief

Getuigen poging tot beroving 17-jarige gezocht

De politie in Maassluis is op zoek naar getuigen van een poging tot beroving van een 17-jarige jongen. Zaterdag aan het begin van de avond gingen agenten af op een melding dat twee jongens zich verdacht gedroegen op de Fenacoliuslaan. Zij werden daar niet meer aangetroffen.

Wel sprak een 17-jarige jongen uit Maassluis de agenten aan met het verhaal dat hij enkele minuten daarvoor was aangevallen door twee jongens op het plein van een nabijgelegen basisschool. De jongens wilden hem beroven, maar dat wist hij te voorkomen door hard om de politie te roepen. Wel had het slachtoffer enkele klappen en schoppen moeten incasseren.



Het slachtoffer wist te vertellen dat de jongens donkere jassen aan hadden en één van de verdachten had een zwart mutsje op. Na de poging tot beroving gingen de verdachten er vandoor richting het station bij het centrum. De politie startte in de omgeving direct een onderzoek, maar dit leverde niks op.



Getuigen die zaterdagavond rond 19.10 uur iets opvallends gezien hebben op of rondom de Fenacoliuslaan, worden gevraagd contact op te nemen met de politie. Dit kan op het nummer 0900-8844.

Categorieen:
Maassluis Algemeen