Archief

Fietstunnel voor Wenpad

Op de Wateringseweg, ter hoogte van de brug bij de Haasjesheul in Poeldijk, komt volgend jaar een fietstunnel. Die moet de oversteek van het Wenpad in de richting van de Hollewatering veiliger maken.

De provincie Zuid-Holland legt de tunnel tegelijkertijd aan met de werkzaamheden aan de Voorstraat en de Wateringseweg. Die starten in het voorjaar van 2013. Daarmee loopt het project iets uit: aanvankelijk was het de bedoeling om direct na de bouwvak van afgelopen zomer te beginnen.

Het wegdek wordt vervangen en ook de Wittebrug en de brug bij de Haasjesheul worden vernieuwd. De rotonde ter hoogte van de Arckelweg wordt opnieuw ingericht en krijgt betere verlichting en nieuwe bewijzering. Ook het fietspad wordt onderhanden genomen en verbreed.

Betrokkenen die meer informatie willen over het groot onderhoud, kunnen op 13 december bij een informatieavond terecht. Deze vindt tussen 18.00 en 20.30 uur plaats in manege de Arckelhoeve aan de Arckelweg 14 in Poeldijk. Meer informatie is te vinden op www.n464.nl.

Categorieen:
Poeldijk Algemeen