Archief

Foto's verdachten steekpartij vrijgegeven

Het rechercheteam dat de steekpartij van 18 november in Hoek van Holland onderzoekt, heeft foto's vrijgegeven van de twee verdachten, een man en een vrouw.

Op een website van de politie zijn twee foto's te zien, waarop de verdachten verschillende kleding dragen. Ook is een foto van het gebruikte mes te zien en van een foedraal waarin dit mes mogelijk was verpakt. Verder is er een foto beschikbaar van een sjaal die op de Schimmelstraat in Hoek van Holland werd gevonden en die mogelijk door een van de daders werd gedragen.

De mannelijke dader heeft het volgende signalement: blanke huidskleur, brildragend, 25 tot 30 jaar, 1.70-1.80m lang en kort donker haar.

De vrouw wordt als volgt omschreven: circa 20 jaar, 1.60-1.65m lang, mager, halflang zwart haar, jas met bontkraag. De vrouw had een neuspiercing in de vorm van een knopje of bolletje.

De man sprak gebrekkig Engels en Duits. Mogelijk zijn hij en zijn medepassagier van Oost-Europese afkomst.

Wie de man en/of de vrouw op de beelden (her)kent, kan contact opnemen met de politie onder telefoonnummer 0900-8844 en vragen naar TGO Harmonie in Rotterdam-Rijnmond.

Voor alle foto's en meer informatie:

http://www.politie.nl/nieuws/2012/december/5/07-wie-herkent-verdachten-in-steekpartij-hoek-van-holland.html